Grønne tilbud
   

Anlægsgartner

Arkitekt, byggerådgiver, entrep.

AV-udstyr

Belysning

Bilforhandler/-værksted

Ejendomsmægler

Elektriker

Elektronik, automatik

Energiløsninger

Energivejledning mm.

Finansiering, jura, revision

Formidling, pr

Forsyning, udledning

Fremstillingsvirksomhed

Fundament

Gulv

Isolering

Kloakering

Kultur, uddannelse, bosætning

Maler

Murer

Tag

Tømrer, snedker

Varmekilder

Vinduer, døre

VVS-installatør

 
 Vi samarbejder med

Vores fagfolk

Tilbage til liste

Tankefuld-projektet i Svendborg kommune
 

Kontakt: Lone Vesterholm Jensen
Tlf: 62 23 33 14
E-mail: lone.vesterholm.jensen@svendborg.dk
www.svendborg.dk/tankefuld

Beskrivelse:

Tankefuld er en nytænkende måde at byudvikle på, hvor man kan lade drømme blive til virkelighed. Her kan du bygge præcis, hvad du ønsker, blot miljøet er i centrum. Projektet bliver til en ny bydel i det smukke sydfynske landskab – en grøn oase lige vest for Svendborg.

I Tankefuld opfører man landskabsbyer - lader små miljøer opstå midt i naturen. I løbet af en årrække vil disse små områder nå hinanden via stier og skov. Det unikke ved Tankefuld er, at bydelen flettes sammen med områdets særlige natur, skovene, åsen, det smukke herregårdslandskab omkring Hvidkilde Gods og ikke mindst kyststrækningen ud mod Svendborgsund. Tankefuld er et gennemtænkt ambitiøst projekt, der strækker sig over de næste mange år.

Her er der plads til både bofællesskaber, villaer, seniorboliger, og boliger hvor kun fantasien sætter grænser. En bydel der er gennemtænkt, med nærheden til Svendborg Vest, gode busforbindelser, ridestier, cykelruter, svømmehal og det store nybyggede gymnastikcenter med internationalt format. Et stort udvalg af skoler, både offentlige skoler med visioner, Svendborg Steinerskole og byens to gode privatskoler.

I Tankefuld finder vi de gode kvaliteter i naboskab, nærvær og højt til loftet. Her er der mulighed for fællesspisning, delebiler, løbeklub og meget andet. Her kan man løfte i flok, og sammen nytænke hverdagens rutiner og give hinanden mere tid og luft i hverdagen.

Kompetencer:

Bosætning
Byggegrunde

     
     

Forskerparken Svendborg
Kullinggade 31E
DK-5700 Svendborg

+45 20 47 96 38
info@go2green.dk
  Copyright © GO2Green