Grønne tilbud
   

Anlægsgartner

Arkitekt, byggerådgiver, entrep.

AV-udstyr

Belysning

Bilforhandler/-værksted

Ejendomsmægler

Elektriker

Elektronik, automatik

Energiløsninger

Energivejledning mm.

Finansiering, jura, revision

Formidling, pr

Forsyning, udledning

Fremstillingsvirksomhed

Fundament

Gulv

Isolering

Kloakering

Kultur, uddannelse, bosætning

Maler

Murer

Tag

Tømrer, snedker

Varmekilder

Vinduer, døre

VVS-installatør

 
 Vi samarbejder med

Vores fagfolk

Tilbage til liste

EUMT LED-lyssystemer
Sørupvej 29
5700 Svendborg

Kontakt: Per Nykjaer Jensen
Tlf: 40 16 12 62
E-mail: pnj@eumt.eu
www.ledlysnu.dk

Beskrivelse:

EUMT leverer skræddersyede LED-løsninger til alle former for virksomheder, sportshaller, skoler, forretninger, kontorer og institutioner.

Vort mål er at give dig bedre lyskvalitet, flere lux for pengene og et lavere strømforbrug – samtidig med at du reducerer CO2-udledningen og gavner miljøet. Det vigtigste for os er, at du får optimal besparelse uden at gå på kompromis med lyskvalitet og komfort.

Vi vil også gerne gøre det så nemt som muligt for dig. Hvis du ønsker det, arrangerer vi gerne ALT – lige fra projektering til levering og installation. Vi sørger også for at ansøge om energitilskuddet, som vi fratrækker direkte i din regning, så du ikke skal vente på pengene, men kun betaler nettoprisen efter fradrag af tilskud.

Med LED-løsninger opnås ofte strømbesparelser på mere end 60% og tilbagebetalingstider på under to til fire år. På steder, hvor lyset er tændt mange timer dagligt, kan investeringen være tjent hjem på et til to år. Hvis du ønsker mere avancerede løsninger for at optimere dine besparelser, leverer vi også gerne lys- og bevægelsesstyrede lysanlæg og automatik.

Hvorfor vente? – Ring til EUMT allerede i dag, og aftal et uforpligtende besøg med Per. Efter aftale får du for større projekter tilbudt et gratis og uforpligtende besøg, som munder ud i en rapport, der på let og overskuelig vis forklarer investering, besparelse og tilbagebetalingstid.

EUMT har stor erfaring med LED. Indehaveren, Per Nykjær Jensen, har mere end 30 års erfaring inden for ledelse, projektstyring og grønne, tekniske løsninger. Projektering af mere end 100-LED projekter om året har givet en solid baggrund, som du kan trække på. EUMT har leveret belysningsanlæg til næsten alle bygningstyper – lige fra tung industri, håndværk, handels- og produktionsvirksomheder til kontorer, plejehjem og skoler.

Kompetencer:

Arkitektur
Automatik
Belysning
Byggerådgivning
Elektronik
Elinstallation
Elstyresystemer
Energiberegning
Energioptimering, skibsdrift
Energioptimeringsforløb, projektledelse, erhverv
Energivejledning, installation
Finansiering af grønne løsninger
Fremstillingsvirksomhed
LED-belysning
Oplysning og inspiration vedr. energiforbrug

     
     

Forskerparken Svendborg
Kullinggade 31E
DK-5700 Svendborg

+45 20 47 96 38
info@go2green.dk
  Copyright © GO2Green