Grønne tilbud
   

Anlægsgartner

Arkitekt, byggerådgiver, entrep.

AV-udstyr

Belysning

Bilforhandler/-værksted

Ejendomsmægler

Elektriker

Elektronik, automatik

Energiløsninger

Energivejledning mm.

Finansiering, jura, revision

Formidling, pr

Forsyning, udledning

Fremstillingsvirksomhed

Fundament

Gulv

Isolering

Kloakering

Kultur, uddannelse, bosætning

Maler

Murer

Tag

Tømrer, snedker

Varmekilder

Vinduer, døre

VVS-installatør

 
 Vi samarbejder med

Betingelser for brug af Grønneenergitilbud.dk

Når du benytter Grønneenergitilbud.dk, er du bundet af de vilkår og betingelser, som er anført nedenfor. Hvis du ikke accepterer at være bundet af disse vilkår og betingelser, kan du ikke få adgang til vores service.


Alle tilbud er gratis og uforpligtende. Når du har modtaget tilbud fra håndværkere og/eller leverandører, er du altså ikke forpligtet til at benytte tilbuddene. Omvendt kan vi, som står bag Grønneenergitilbud.dk, ikke garantere, at det i alle tilfælde er muligt at finde tre håndværkere og/eller leverandører, der har mulighed for at påtage sig din opgave. Men vi lover at gøre vores bedste.


Vi behandler de indsendte opgaver med stor seriøsitet, idet vi forudsætter, at du har et reelt ønske om og behov for at få opgaven udført. Hvis du i forvejen har indhentet tilbud fra andre håndværkere/leverandører, kan det medføre, at antallet af tilbud på Grønneenergitilbud.dk vil blive reduceret. Hvis du i forvejen har indhentet tre eller flere tilbud, vil vi af hensyn til vores fagfolk ikke påtage os opgaven.


Fra tid til anden bruger vi de indsendte opgaver og realiserede projekter til at markedsføre Grønneenergitilbud.dk enten hér på portalen, på www.go2green.dk eller i andet, GO2Green-relateret materiale. Hvis vi ønsker at benytte din opgave til et sådant formål, vil det aldrig ske uden din accept.


Når du har benyttet vores service, vil vi kontakte dig via opfølgningsmails. Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores mails, kan du til hver en tid afmelde dem.


Grønneenergitilbud.dk og GO2Green kan ikke drages til ansvar i stridssager mellem bruger og håndværker/leverandør. Hvis bruger er utilfreds med den udførte opgave, er det alene håndværkeren/leverandøren, der kan drages til ansvar.


Grønneenergitilbud.dk er en del af GO2Green. Du kan læse mere om GO2Green på www.go2green.dk og på vores Facebook-profil.

     
     

Forskerparken Svendborg
Kullinggade 31E
DK-5700 Svendborg

+45 20 47 96 38
info@go2green.dk
  Copyright © GO2Green